Βίκυ Χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Συγγραφέας, Δημοσιογράφος, Coach & Εκπαιδευτής για τη Biosafety A.E.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς και  του μεταπτυχιακού τμήματος του Ποινικού Δικαίου.  Στις μεταπτυχιακές της σπουδές φοίτησε για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα.

Από το 1987 εργάζεται στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την αρχισυνταξία και την παρουσίαση εκπομπών με θέματα υγείας, τόσο στην ΕΤ3 όσο και στον ALPHA. Η εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Πάμε Πακέτο – της οποίας είχε την επιμέλεια και παρουσίαση για 14 ολόκληρα χρόνια – έχει γράψει τη  δική της ιστορία, καθώς ήταν πολύ αγαπητή στους τηλεθεατές επιτελώντας παράλληλα αξιόλογο ανθρωπιστικό έργο.

Έχει γράψει δύο βιβλία που έγιναν best-seller (Νιάτα διαρκείας και Όμορφα μυστικά) και είναι η δημιουργός της επιτυχημένης ιστοσελίδας omorfamystika.gr. Είναι επίσης συγγραφέας μαζί με τον Χάρη Παπαδόπουλο του best seller «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 μέρες», στο οποίο παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής.

Την ακαδημαϊκή της μόρφωση συμπληρώνει και η αριστεία της στο τμήμα Coaching του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ίδια ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια με το coaching και συνεργάζεται με τη Biosafety σε εκπαιδεύσεις με  θέμα την ευζωία και ευεξία στον εργασιακό χώρο.