History

Δείτε φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις και κατεβάστε τις παρουσιάσεις.

2024

HR in Action

HR in Action 2024

2023

HR in Action 12

We did it again!

57 ομιλητές, 47 ομιλίες, 1 πάνελ discussion, 600+στέλεχη HR και έντονο networking ήταν ο απολογισμός του 12 κατά σειρά HR in Action!

Το συνέδριο που χαρακτηρίζεται για τις σύντομες και ουσιαστικές παρουσιάσεις, για άλλη μια χρονιά, αποτέλεσε το «must attend event» και συσπείρωσε τους επαγγελματίες της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η κουλτούρα, η συμπερίληψη, η εκπαίδευση, η επιβράβευση, η τεχνητή νοημοσύνη, το wellbeing των εργαζομένων, η δέσμευση και η διακράτηση, το recruitment και το onboarding αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα θέματα των παρουσιάσεων.

Το ραντεβού για το επόμενο HR in Action «κλείστηκε» για την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024.

Download Presentations

HR in Action 2023

2022

HR in Action 11

Οι καλές πρακτικές του HR διαμορφώνουν το μέλλον της εργασίας

+500 στελέχη από +200 εταιρείες

Μία αξέχαστη συνεδριακή εμπειρία απήλαυσαν στο HRinAction! την Πέμπτη 07 Ιουλίου, περισσότερα από 500 στελέχη HR, εκπροσωπώντας +200 εταιρείες, στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Με μότο «Η φυσική εξέλιξη! Επιστροφή στο μέλλον του HR», σε μία πραγματικά μεγάλη δια ζώσης συνάντηση,  40 ομιλητές, διακεκριμένα στελέχη κορυφαίων εταιριών, παρουσίασαν καλές πρακτικές, success stories, καινοτομίες, λύσεις και εργαλεία τα οποία οδηγούν τις εξελίξεις στον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα κεντρικά θέματα των ομιλιών κάλυψαν εύρος των επίκαιρων τάσεων που διαμορφώνουν το μέλλον του HR: ψηφιακός μετασχηματισμός, υβριδική και απομακρυσμένη εργασία, εκπαίδευση και εξέλιξη, ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, διαχείριση και διατήρηση ταλέντων, ένταξη νέων εργαζομένων, αποδοχή, διαφορετικότητα και συμπερίληψη, ευελιξία και προσαρμοστικότητα στην αλλαγή, νέα εργασιακή κουλτούρα με επίκεντρο τον άνθρωπο, corporate wellness, wellbeing, life balance, ο ρόλος του HR στην εταιρική βιωσιμότητα, career counseling κα

Παράλληλα με τις κεντρικές ομιλίες και κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δύο δυναμικά δια δραστικά entertainment και mood maker sessions τραγουδιού και χορού!

Download Presentations
2021

HR in Action 10

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 10η συνεχόμενη χρονιά του πλέον πλούσιου σε περιεχόμενο συνεδρίου! Περισσότερα από 40 στελέχη του κλάδου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσίασαν, μέσα σε 8 λεπτά, υποδειγματικές στρατηγικές HR. Καινοτόμες ιδέες, αποτελεσματικές πολιτικές, άμεσα αποτελέσματα με επίκεντρο τον άνθρωπο ήταν τα βασικά συστατικά των ομιλιών!

Download Presentations
2020

HR in Action 9

Προσαρμοσμένο στις επιταγές της εποχής που προστάζουν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, με φυσική παρουσία στην αίθουσα της OTEAcademy βρέθηκαν ορισμένοι μόνο από τους ομιλητές ενώ οι υπόλοιποι ομιλητές καθώς και οι σύνεδροι συμμετείχαν και παρακολούθησαν το συνέδριο διαδικτυακά.

Όπως ήταν λογικό, πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεματολογία των 31 παρουσιάσεων είχε η διαχείριση της παγκόσμιας πανδημίας. Ο σημαντικός ρόλος του HR και πώς με επίκεντρο και προτεραιότητα το ανθρώπινο κεφαλαίο οι εταιρείες κατάφεραν να προστατέψουν τους εργαζόμενους αλλά και να τους κρατήσουν υγιείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και ψυχικά.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και θέματα καινοτομίας, ηγεσίας, εκπαίδευσης, αμοιβών και δέσμευσης κ.ά. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου με ευχή όλων η θεματολογία να αφορά τις εξελίξεις μετά την έκλειψη του κορωνοϊού.

Download Presentations
2019

HR in Action 8

Download Presentations
2018

HR in Action 7

Πλούσιο περιεχόμενο και εμπνευσμένες δράσεις στο HR in Action!
Για 7η συνεχόμενη χρονιά η σκηνή του HR in Action φιλοξένησε τις καλύτερες πρακτικές και πιο εμπνευσμένες δράσεις που υλοποιούνται από τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας. Στις 4 Ιουλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, 300 σύνεδροι συμμετείχαν στο πιο πρακτικό συνέδριο της κοινότητας του HR και έδωσαν το δυναμικό «παρών» μέσα από τη συνεχή διάδραση με τους ομιλητές. Το πλούσιο περιεχόμενο του HR in Action διαμόρφωσαν τα 31 case studies και οι 34 ομιλητές που κάλυψαν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που φαίνεται να απασχολεί τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, Change Management, Cultural Transformation, Talent Management, Employee experience & Employee wellbeing, HR Strategy & Employer Branding, Gender Diversity, αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα θέματα που παρουσιάσθηκαν και συζητήθηκαν.

Download Presentations
2017

HR in Action 6

42 Ομιλητές και 280+ σύνεδροι συμμετείχαν στο πιο πρακτικό συνέδριο της κοινότητας του HR, η οποία έδωσε δυναμικό «παρών» στο πιο In Action showcase της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Download Presentations
2016

HR in Action 5

38 ομιλητές και 300 σύνεδροι, από ένα μεγάλο φάσμα εταιρειών, συμμετείχαν στο HR In Action 2016, διαμορφώνοντας ένα άκρως ενδιαφέρον, διαδραστικό και πρακτικό περιεχόμενο σχετικά με τις εξελίξεις, τις δράσεις και τις βέλτιστες πρακτικές του HR στο ελληνικό επιχερείν.

Download Presentations
2015

HR in Action 4

Παρουσία 300 στελεχών από τον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και κορυφαίων συμβούλων του χώρου ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου, οι εργασίες του HR in Action, που είχε ως άμεσο στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πρακτικών και καινοτόμων εργαλείων.

Download Presentations
2014

HR in Action 3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουλίου το συνέδριο «HR in Action» στο Συνεδριακό Κέντρο Δαίς για τρίτη συνεχή χρονιά. Σε ένα συνέδριο-γιορτή για τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού καταξιωμένα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων παρουσίασαν το έργο και τις δράσεις της ομάδας τους τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, θέτοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο και αναδεικνύοντας τη θετική πλευρά της εργασιακής πραγματικότητας.Ηχηρό παρών έδωσε για άλλη μία χρονιά όλη η HR κοινότητα και οι σύμβουλοι του χώρου με 41 ομιλητές, 380 σύνεδρους και 155 διαφορετικές εταιρείες να διαμορφώνουν ενεργά το περιεχόμενο του πιο διαδραστικού HR Event.

2013

HR in Action 2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου το συνέδριο «HR in Action» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Καταξιωμένα στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους σε μία εκδήλωση που στόχο είχε να συσπειρώσει την ελληνική κοινότητα του HR και να αναδείξει όλες εκείνες τις δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες που προάγουν τη θετική πλευρά της εργασιακής πραγματικότητας.

2012

HR in Action 1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 το συνέδριο «HR in Action». Στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού συγκέντρωσαν τις «δυνάμεις» τους σε μια εκδήλωση που είχε στόχο να συσπειρώσει την ελληνική κοινότητα του HR και να αποδείξει ότι παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τόσο η χώρα όσο και ο κλάδος, υπάρχουν περιθώρια για δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες που προάγουν τις καλές πρακτικές διαχείρισης των ανθρώπων. Οι περισσότεροι από 40 ομιλητές μοιράστηκαν με τους συνέδρους τις απόψεις και τις εμπειρίες τους και κατόρθωσαν να περάσουν θετικά μηνύματα, κόντρα στο ευρύτερο κλίμα της εποχής. Ξεχωριστό «συστατικό» του συνεδρίου και μεγάλο μέρος της επιτυχίας του υπήρξε η πρωτότυπη μέθοδος παρουσίασης Pecha Kucha. Οι ομιλητές στις 4 ενότητες Pecha Kucha ακολούθησαν τις αυστηρές προδιαγραφές της μεθόδου που προστάζει 20 slides επί 20 δευτερόλεπτα το καθένα και άρα ο συνολικός χρόνος παρουσίασής τους ήταν 6 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.